Фотографија која го полуде светот: Која е мајка, а кои се трите нејзини ќерки?(фото) - Македонија Денес

Фотографија која го полуде светот: Која е мајка, а кои се трите нејзини ќерки?(фото)

Опомена!!!

Натали Вардел (45) е мајка на три ќерки, а по изгледот никако не се разликува од нив.

Одлично изгледа и кога ќе застане покрај ќерките тинејџерки, нема да можете да најдете разлика.

Една од нивните фотографии внесе вистинска дилема на социјалните мрежи.

Погледнете ја добро фотографијата и пронајдете ја мајката.

Ако и понатаму размислувате, ние ќе ви откриеме. Мајката Натали е прва од левата страна, во црна маичка со линии.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »