Фотографии кои покажуваат дека Берлин е најубав во есен - Македонија Денес

Фотографии кои покажуваат дека Берлин е најубав во есен

Опомена!!!

Познат како голема, ладна и урбана метропола, Берлин во текот на есента се претвора во романтичен град, исполнет со најтопли тонови на зелена, бордо и кафена боја, кои навистина убаво му прилегаат на Берлин.

Есента и дава посебна магија и убавина на оваа голема метропола, која ќе ве воодушеви во секој поглед.

Уживајте во шармантниот Берлин…

files-2 files-3 files-4 files-5 files-6 files-7 files-8 files-9 files-10 files-11 files-12 files-13 files-14 files-15 files-16 files-17 files

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »