Филозофски разговор: Трпе го прашал Кире дали е подобро да се биде глупав или убав –одговор ќе ве насмее до солзи! - Македонија Денес

Филозофски разговор: Трпе го прашал Кире дали е подобро да се биде глупав или убав –одговор ќе ве насмее до солзи!

Опомена!!!

Виц на денот!

Го прашува Трпе Кире:

*Што повеќе би сакал:да си глупав или убав?

Кире:

Глуп.

Трпе:

*Зошто глуп?

Кире:

*Па убавината поминува.

Виц на денот:Заем

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »