Еве како точно да го паркирате автомобилот за да шофершајбната не ви замрзне во текот на ноќта - Македонија Денес

Еве како точно да го паркирате автомобилот за да шофершајбната не ви замрзне во текот на ноќта

Опомена!!!

Една проста промена може да ви го олесни животот и да се ослободи од макотрпното одмрзнување на шофершајбната.

Како што деновите стануваат се постудени, така се зголемува и утринската агонија на чистење на замрзнатите прозори на автомобилите.

Нема ништо полошо од тоа кога наутро ќе ве пречекаат замрзнати прозори на автомобилот кои бараат од вас добро да се помачите за да ги одмрзнете.

шофершајбната

Но за среќа, благодарение на овој прост трик, зимските утра ќе ви станат попријатни.

Се што е потребно да направите за да си ги ја олесните утринската агонија е да се потрудите навечер да го паркирате автомобилот така што шофершајбната ќе гледа кон исток.

На тој начин утринското сонце ќе почне да ги одмрзнува прозорите пред вие да станете и на тој начин ќе ви заштеди драгоцени минути пред поаѓање на работа – и ќе ве сочува од стоење на студ.

Ќе ви требаат! 2 супер трика како брзо и лесно да извлечете заглавен автомобил од снег!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »