Елена Петреска: Ајде врати се - Македонија Денес

Елена Петреска: Ајде врати се

Опомена!!!

„Ајде врати се“ е последната песна која Петреска ја промовираше пред неколку дена, а спотот го снимаше на неколку локации во нашиот главен град.

Погледнете:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »