Ефикасен тренинг: Осум минути за идеално дефинирани стомачни мускули (видео) - Македонија Денес

Ефикасен тренинг: Осум минути за идеално дефинирани стомачни мускули (видео)

Опомена!!!

Секој професионален тренер ќе ви каже дека патот до дефинирани стомачни мускули не го обезбедува само физичката активност како серија вежби туку е важно и да имате и правилен режим на исхрана.

Меѓутоа, доколку веќе сте почнале да внимавате што внесувате во својот организам,време е за овој одличен тренинг од 8 минути, кој вклучува различни варијации на стомачни вежби и кој брзо и ефикасно ќе ги активира сите мускулни групи од  тој дел од телото.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »