Едноставен природен рецепт против болки во грбот - Македонија Денес

Едноставен природен рецепт против болки во грбот

Опомена!!!

Сакате да немате болки во грбот? Пробајте го овој природен рецепт и збогувајте се со болките.

Факт е дека се што е генијално е во суштина едноставно и достапно, а во тоа ќе ве увери и овој едноставен и ефикасен рецепт за болки во грбот, зглобовите и нозете.

Ако сакате да заборавите на болки во грбот секоја вечер пред спиење во рок од 1,5 месец треба да јадете:

-1 сува смоква

-1 сува кајсија

-5 суви сливи

грбот

Овие плодви содржат супстанци кои предизвикуваат регенерација на ткивата кои ги составуваат интервертбрални  дискови. Тие ги прават посилни и поцврсти. Пршлените почнуваат самите да стојатна одредни за нив од природата места, без надворешна мануелна корекција.

Пробајте и вие и уверете се во делотворноста на овој рецпет кој е добиен на подарок од спортисти – олимпијци кои на тој начин го регулирале нивниот рбетен столб по тешки физички напори.

Бидете здрави!

Болките во рбетниот столб и колената исчезнуваат! Две лажици дневно ги обновуваат коските и зглобовите (рецепт)

Наредила само неколку листови зелка на одредени делови на телото, а тогаш и се случило ова следното утро (фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »