Еден мерач за сите должини: Алатка која секој мајстор мора да ја има (видео) - Македонија Денес

Еден мерач за сите должини: Алатка која секој мајстор мора да ја има (видео)

Опомена!!!

По направеното мерење, сите податоци се испраќаат на вашиот паметен телефон.

Со оваа алатка може да измерите буквално се! Ова дигитално метро  „работи“ на рамни но и на потполно нерамни површини.

“Bejgl” има струна која ви овозможува да мерите заоблени предмети, а со помош на ласерски мерач можете да  измерите раздалеченост до објект.

мерач

А по направеното мерење, сите податоци се испраќаат на вашиот паметен телефон.

мерач

Генијална алатка за секој вистински мајстор, нема што!

За 100 години ќе се венчаваме и имаме деца со роботи:Вознемирувачки предвидувања на експертите откриле како светот би можел да изгледа

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »