Дуетот на Амел Ќуриќ и Емина Јаховиќ за еден ден ги урнаа рекордите на Јутјуб (видео) - Македонија Денес

Дуетот на Амел Ќуриќ и Емина Јаховиќ за еден ден ги урнаа рекордите на Јутјуб (видео)

Опомена!!!

Амел Ќуриќ и Емина Јаховиќ објавија спот за песната „Кост“ пред 24 часа, а веќе денес на Јутјуб имаат повеќе од милион и четиристотини илјади прегледи.

Спотот е сниман во Загреб, а автори се Милош Рогановиќ и Марко Ѓурасевиќ.

Погледнете го спотот:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »