Домашни миленици кои се однесуваат како луѓе (видео) - Македонија Денес

Домашни миленици кои се однесуваат како луѓе (видео)

Опомена!!!

Секако нашите домашни миленици ни се најслатки, најубави, го знаеме секое нивно движење и им се восхитуваме на нивната интелегенција.

домашни миленици

Сопствениците на своите домашни миленичиња се посебно горди кога ќе забележат дека овие паметни животни почнуваат да се однесуваат како нив.

Погледнете интересна компилација на снимки во кои животните се однесуваат како луѓето.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »