Додека сите се жалиме, Русите им се спротивставуваат на екстремните минусни температури. Кога ќе видите што се прават, веднаш ќе излезете на улица(ФОТО/ВИДЕО) - Македонија Денес

Додека сите се жалиме, Русите им се спротивставуваат на екстремните минусни температури. Кога ќе видите што се прават, веднаш ќе излезете на улица(ФОТО/ВИДЕО)

Опомена!!!

Цела Европа е окована со снег, но Русите најверојано немаат проблем со овие временски услови. Ова за нив е сосема нормално време.

Снегот го отежна одвивањето на сообраќајот и во главниот град на Русија, многумина не успеаа да го стартуваат својот автомобил, но тоа не ги спречи одредени поединци да си дозволат и малку екстремна забава која ќе можете да ја погледнете од видеото кое навистина е импресивно.

Опомена!!!

Од друга страна, кога беа забележани најниските температури, околку 500 велосипедисти опремени со крзнени капи и други нестандардни облеки со велосипед возеле осум километри.

Ова било промотивно возење низ главниот град на Русија на температура од -27 степени. Причината зошто се прави ова возење кое се организира втора година по ред е да се покаже, да се демонстрира дека велосипедот може да биде превозно средство во текот на целата година.

Опомена!!!

Поврзани вести

Опомена!!!
Translate »