Дневна доза на добар хороскоп: Енергијата на пролетта нè води на места каде што се исполнуваат романтичните желби! - Македонија Денес

Дневна доза на добар хороскоп: Енергијата на пролетта нè води на места каде што се исполнуваат романтичните желби!

Опомена!!!

Дневен хороскоп – дали љубовта ќе ја исцели вашата душа?

Дневниот хороскоп – квадратот на Марс и Уран носи конфликт и непријатности, но од друга страна не зајакнува и ни дава храброст да се впуштиме во неверојатни планови за иднината.

Почитувани Шкорпии, и покрај сите предизвици, денес одлучивте да ја излекувате душата со убавината на љубовта. Шкорпиите кои во врска ги признале грешките пред партнерот и конечно го отвориле своето срце, и сега чувствуваат дека односот успешно се развива. Јупитер, во вашиот знак, прави токму денес да се исполнат некои љубовни желби, а тоа особено ќе го почувствуваат осамените Шкорпии.

Ако сте долго осамени, не очајувајте! Лекот за вашата состојба е да бидете посамоуверени. Не гледајте на разочарувањата на љубовта во минатото, туку дозволете пролетната енергија да ве води до изворот на романтичните желби. Можеби само кога ќе се насмевнете и замислите желба, некој ќе ве фати за рака и ќе ве однесе до најубавото животно патување.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »