Девојката му удри шлаканица среде натпревар - Погледнете како тој и врати!(видео) - Македонија Денес

Девојката му удри шлаканица среде натпревар – Погледнете како тој и врати!(видео)

Опомена!!!

Кој се тепа тој се сака, зарем не?

Да го земеме на пример оваа млада двојка Американци на натпревар. Момчето и покажуваше љубов на својата девојка, а како му врати таа? Со шамар, гнев, истурање сок врз главата. Но тогаш се случи нешто неверојатно  – една добра душа решила да се замеша во оваа незавидна ситуација и момчето тоа го искористи на најдобар можен начин.

Ја знаете ли онаа, кога животот ќе ти даде лимон ти направи си лимонада? Е па овој фраер направи лимонада, слатко од лимон и лимон торта, се во едно. Гледајте и учете:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »