Девојче дише со помош на апарати, но тоа што нејзиното куче го прави за неа е прекрасно(видео) - Македонија Денес

Девојче дише со помош на апарати, но тоа што нејзиното куче го прави за неа е прекрасно(видео)

Опомена!!!

Откако ќе го погледнете ова видео, можеби ќе сфатите зошто семејството на ова малечко девојче патувале повеќе од 3000 километри по нејзиниот најдобар пријател.

Малечката Алида има заболување кое ја спречува правило да дише и повеќето денови е врзана за нејзиниот апарат.

Но, благодарение на нејзиниот најдобар пријател Гибс, таа сега може да оди во пар за да се игра.

Погледнете ја оваа неверојатна животна приказна.

Го снимале првото ползење на бебето, но тоа што го сторило кучето го прави овој момент волшебен (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »