Декорации на свечената маса:Најубавите идеи за виткање салфетки (видео) - Македонија Денес

Декорации на свечената маса:Најубавите идеи за виткање салфетки (видео)

Опомена!!!

Ова време од годината е резервирано за славите и честите собирања на семејството и пријателите. Периодот на слави трае цела зима, а тука се прославата на Новата Година и Божиќ.

Затоа ви подготвивме неколку одлични идеи како да имате ефикасна декорација на масата без многу труд и мака. Промена на мал детаљ како што е ефектно виткање на салфетките ќе остави позитивен впечаток на сите гости и сигурни сме дека за вашата прослава ќе добиете само комплименти.

Еве неколку предлози:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »