Дали таа е најубавата жена на светот? Многумина ја нарекуваат новата Софија Лорен!(галерија) - Македонија Денес

Дали таа е најубавата жена на светот? Многумина ја нарекуваат новата Софија Лорен!(галерија)

Опомена!!!

Мадалина Диана Гена манекенка и актерка по потекло од Романија, но веќе со години живее и работи во Италија.

Иако нејзината кариера е на самиот почеток, многумина веќе ја прогласуваат за најубава жена на светот. Поради егзотичниот изглед, се појавила во бројни кампањи, серии, телевизиски емисии, но и музички спотови.

Многумина ја нарекуваат новата Софија Лорен, а вие погледнете ја галеријата и сами проценете дали таа е најубавата жена на светот.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »