Дали сте слушнале за снежниот ангел: Оваа с*кс поза гарантира експлозивен огномет во креветот!(фото) - Македонија Денес

Дали сте слушнале за снежниот ангел: Оваа с*кс поза гарантира експлозивен огномет во креветот!(фото)

Опомена!!!

Кога некој ќе спомне „Снежен ангел“ речиси сме сигурни дека никој не помислува на секс поза, но тука станува збор токму за тоа.

Експериментирање со нови техники и секс пози е одличен начин за одржување на страст во врската, а секс позата позната под името „снежен ангел“ е дива, интимна и еротична, но и помалку потешка за изведба.

Експертите тврдат дека токму оваа поза е лесна техника за подлабоко запознавање на партнерот во спалната соба, а станува збор за еден вид на варијација на мисионерска поза, во која партнерката има поглед на позадината на мажот.

Иако партнерите со оваа техника го губат контактот со очите, ќе имате подобар поглед на телата. Таа лежи на кревет, а тој на неа со главата под нејзините нозе, кои стојат на неговите раменици, додава експертот.

За поинтензивно искуство се препорачуваат лубриканти но и секси играчки.

поза

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »