Дали некогаш сте биле во музејот на Ферари?Кликнете и започнете ја посетата!(виртуелна тура) - Македонија Денес

Дали некогаш сте биле во музејот на Ферари?Кликнете и започнете ја посетата!(виртуелна тура)

Опомена!!!

Фановите на атрактивни автомобили кои  не се во можност во живот да ги видат експонатите од музејот на Ферари и музејот “Enco Ferrari”  може тоа да сторат со само еден клик.

Google овзоможи со леснотија да се прошетате низ музејот на Ферари во Маранел, рак ана срце стаува збор за виртуелна прошетка, но сме сигурни дека ќе уживате во атрактивните примероци кои се таму изложени.

Покрај експонатите кои се таму изложени, можете да се прошетате и низ новиот музеј во близина на Модена кој е посветен на основачот на Ферари – Енцо Ферари.


Дали ви се допаѓа посетата? Најдобрата работа  е што можете да се вратите кога и да посакате. И тоа бесплатно!

Султанот од Бурнеи ја има најголемата колекција на возила во светот: Во неговата гаража има 7000 автомобили (видео)

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »