Дали е можно? Еден патник тврди дека снимил ангели!(видео) - Македонија Денес

Дали е можно? Еден патник тврди дека снимил ангели!(видео)

Опомена!!!

Еден патник во авион за време на летото со камерата забележал доста чудна појава! Без сомнеж се гледа дека се во прашање два летачки „објекти“, а човекот кој го направил видеото тврди дека станува збор за ангели.

Ова видео предизвика бројни полемики на интернетот,а многумина тврдат дека доколку ова видео е автентично и снимката е направена на толкава височина тешко може да се каже дека се работи за птици.

Во секој случај ова е еден фасцинантен призор. Погледнете!

Што мислите ангели или монтажа?

Исповед на жената која прва го отворила гробот на Исус:Кога го отворив Светиот гроб инструментите повеќе не работеа (виде)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »