“Coca-Cola” е најпродаваниот бренд во светот за 2016 година - Македонија Денес

“Coca-Cola” е најпродаваниот бренд во светот за 2016 година

Опомена!!!

“Coca-Cola” е најпродаваниот бренд во светот за 2016 година, пред “Colgate” пастата за заби и “Lifebuoy” сапунот, покажува најновото истражување.

Ова истражување рангира 50 брендови од страна на агенцијата “Kantar Worldpanel Brand Footprint” и е базирано врз основа на потрошувачката на домаќинствата на 15.000 поединечни брендови во светот во 44 држави со преку 300 милијарди долари.

Опомена!!!

“Coca-Cola”

ивор: Денар

Опомена!!!

Поврзани вести

Опомена!!!
Translate »