Чувство поинакво од очекуваното: Еве како се однесува жена кога ќе си ја пронајде сродната душа! - Македонија Денес

Чувство поинакво од очекуваното: Еве како се однесува жена кога ќе си ја пронајде сродната душа!

Опомена!!!

Конечно се случи и тоа. Ја најдовте совршената половина, вашата сродна душа, принцот на бел коњ … Искрено како се чувствува една жена кога ќе го најде вистинскиот? Чувството е сосема поинакво од очекуваното.

Мислите дека кога ќе ја пронајдете сродната душа, се чувствувате возвишено, имате крилја, имате неверојатна енергија? Ова се некои факти за кои многу малку луѓе зборуваат и откриваат кога се односите со мажите во прашање.

Се чувствувате обично
Пријатно, удобно, но реално се чувствувате обично.
Ќе бидете поопуштени во однесувањето кога сте во врска. Ќе бидете возбудени кога ќе треба да го видите, а не е напнати, и доста време ќе поминувате заедно.

Не ви е неопходен
Откако ќе го откриете, ќе сфатите дека можете и без него. Не е дека тоа го посакувате, но неговата улога не е дека тој ви е “кислород во белите дробови”. Можете како и пред него да преживеете, вие сте возрасна личност, и сакате што го сакате и да бидете во негово друштво.

Интима
Секако дека уживате во игрите во кревет, но вистинската интима меѓу вас не е луд секс. Тоа е кога молчите, делите парче торта, зборувате …

Се надополнувате
Вистинската жена знае дека животот е многу повеќе од еден љубовен однос. Така пристапете и и на оваа врска, и од неа учете, посетете нови места, пробувајте нови вкусови. Надополнувајте се во сè.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »