Чудо од куче! Кога ретриверот ќе слушне еден збор, прави нешто неверојатно (видео) - Македонија Денес

Чудо од куче! Кога ретриверот ќе слушне еден збор, прави нешто неверојатно (видео)

Опомена!!!

Ова прекрасно куче едноставно е „лудо“ по неговите играчки и ги расфрла секаде низ домот. Меѓутоа неговиот сопственик дошол на одлична идеја.

Поради тоа што му досадило постојано да се сопнува на играчките секаде низ домот, го научил овој прекрасен ретривер сам да си ги спрема играчките.

Погледнете каков уреден миленик станало ова куче:

Кога ќе почне песна од Витни Хјустон, ова куче ја има најдобрата имитација на светот (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »