Чад, лаги и огледало: Погледнете како изгледаат светските ѕвезди кога не се дотерани (видео) - Македонија Денес

Чад, лаги и огледало: Погледнете како изгледаат светските ѕвезди кога не се дотерани (видео)

Опомена!!!

Зад познатите ѕвезди често стои цела армија на луѓе чија основна задача е нивниот изглед, па не е чудно што понекогаш изгледаат нестварно.

Шминкери, стилисти, лични готвачи и тренери, фризери…сите тие прават познатите да изгледаат совршено, без ниту една мана на фотографиите.

Оваа снимка со дури 66 ѕвезди докажува дека и тие се сосема нормални луѓе кои понекогаш имаат мрсна коса, акни…

Бонус:


Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »