Брзо и лесно: Свечена пунџа во два чекори! (видео) - Македонија Денес

Брзо и лесно: Свечена пунџа во два чекори! (видео)

Опомена!!!

Девојки ви претставуваме феноменален трик!

За волја на вистината снимката ќе ја погледнете неколку пати, но потоа ќе стекнете вештина за елегантна креација.

Имено, повеќе нема да морате да се нервирате доколку фризерот ве одбие или немате време да го посетите, а итно ви е потребен свечен изглед.

Нова тренди фризура – банана пунџа(фото/видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »