Број 6 и 11 се за неверување: Кога ќе ги видите овие луѓе ќе се прашате што не е во ред со оваа планета (галерија) - Македонија Денес

Број 6 и 11 се за неверување: Кога ќе ги видите овие луѓе ќе се прашате што не е во ред со оваа планета (галерија)

Опомена!!!

На светот постојат околу 7 милијарди луѓе и секој од нив има посебен карактер. И добро е што е така!

Меѓутоа, постојат луѓе кои малку се разликуваат од другите…

Кога ќе ги видите овие луѓе ќе се прашате што не е во ред с оваа планета!Бројот 6 и 11 ќе ги гледате со неверување!

Потрошил 50 илјади долари за да изгледа како бесполов вонземјанин?! (видео) (галерија)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »