Брат и сестра биле разделени 18 години! Но еден ден братот добил порака која го шокирала (видео) - Македонија Денес

Брат и сестра биле разделени 18 години! Но еден ден братот добил порака која го шокирала (видео)

Опомена!!!

Пред да постојат социјалните мрежи, да се пронајде одамна изгубен роднина беше еднакво на наоѓање игла во пласт сено.

Сега со Фејсбук, тоа се изгледа лесно, но овој брат и неговата сестра сепак имале проблеми. Тие биел разделени додека била многу мали, и го знаеле само името на другата личност.

Шавни и Лук биле неразделни од раѓањето, се до нивната 4 година. Тогаш ги посвоиле две различни семејства и ги разделиле еден од друг. Двајцата пораснале во прекрасни семејства и добиле можност да живеат како нормални возрасни личности. Луке  дури има и син.

Кога станале полнолетни, Луке решил да ја пронајде неговата сестра. Тоа било доста тешко, затоа што го знаел само нејзиното име. Тогаш пронашол некој по име Шавни од Лас Вегас о по само неколку разговори знаеле дека се пронашле.

Погледнете го ова емотивно видео и дознајте како реагирале кога повторно се виделе по 18 години:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »