Богаташ им нудел на луѓето 100 000 долари за куче – Нивната реакција ја враќа вербата во човештвото (видео) - Македонија Денес

Богаташ им нудел на луѓето 100 000 долари за куче – Нивната реакција ја враќа вербата во човештвото (видео)

Опомена!!!

Богаташ им нудел  на луѓето 100 000 долари за куче, а нивната реакција остава без зборови.

Ова видео ја враќа вербата во човештвото и докажува дека парите на крајот на краиштата не се најважната работа на светот како и дека постојат работи кои едноставно не се на продажба.

Еден човек решил да направи социјален експеримент: тој земал 100 000 долари (88 000 евра), ги спакувал во куфер и парите им ги  нудел на потполни  странци за да им го купи нивното куче. На сите им го поставувал прашањето:„Дали би го продале вашето куче за оваа сума?“.

Во старт ви откриваме: Никој не ја прифатил понудата! Некои од нив не се размислувале ниту кога им биле понудени милиони! Тоа влева надеж во човечкиот род.

Кога го погледнавме ова видео, се почувствувавме спасени во овој свет каде се повеќе недостасуваат морални вредности – и тоа сигурно ќе го предизвика и кај вас.

Ова видео мора да го погледнете!

Љубов за цел живот: Ова се најверните животни – еднаш кога ќе најдат партнер, остануваат со него до смрт (фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »