Бјело Дугме со „open air" концерт на 4-ти август - Македонија Денес

Бјело Дугме со „open air” концерт на 4-ти август

Опомена!!!

 После историскиот и распродаден коцерт на BIJELO DUGME во Скопје пред повеќе од 10.000 посетители, Горан Бреговиќ, Младен Војичиќ- Тифа и Ален Исламовиќ, повторно се враќаат во Македонија, овој пат на голем open air концерт во Охрид, на 04-ти август (петок) на стадионот „Билјанини извори“.

Ова е прв open air концерт на најголемиот и најуспешен балкански музички бенд и бренд на сите времиња, после навистина долго време.

Влезнците се веќе во продажба, по следниве цени и категории:

ПАРТЕР 600 денари
ФАН ПИТ 900 денари
ВИП 1500 денари

Концертот ќе биде продукциски на ниво на светските концерти, по сите светски стандарди, ќе трае повеќе од 2ипол часа, а ќе започне во 22:30 часот.

Се гледаме во Охрид со сите фанови на BIJELO DUGME ширум Македонија, на 04, август!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »