Без мака: Еве како да го отворите капакот и од најцврсто затворената тегла без нож!(видео) - Македонија Денес

Без мака: Еве како да го отворите капакот и од најцврсто затворената тегла без нож!(видео)

Опомена!!!

За околу десет секунди, со помош на брз и едноставен трик, од сега можете да ја отворите и најцврсто стегнатата тегла.

Понекогаш е невозможно да ја отворите теглата, без разлика дали станува збор за тегла мед, џем, ајвар, или, на пример, тегла краставици.

Имено, делот на кој се наоѓа капакот, кратко ставете го под млаз топла вода. Она што го држи капакот ќе омекне од топлината и ќе се отвори многу лесно. Ова е еден начин, погледнете ги и останатите!

Не е наменет само за миење садови: Постојат 7 генијални начини да го користите сунѓерот!(видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »