Белата куќа е побогата за уште еден член! Пристигна штркот во семејството на Меланија и Доналд Трамп! - Македонија Денес

Белата куќа е побогата за уште еден член! Пристигна штркот во семејството на Меланија и Доналд Трамп!

Опомена!!!

Американскиот претседател Доналд Трамп, кој има пет деца од три брака, вчера го доби и деветтото внуче.

“Лара и јас сме среќни затоа што го добивме синот, Ерик Лука Трамп, ова утро во 8.50”, напиша на Твитер синот на Трамп од неговиот прв брак, Ерик.

Доналд Трамп, младиот – најстариот од трите деца на американскиот претседател од првиот брак, со Ивана, има пет деца.


Иванка, ќерката на Трамп, исто така дете, од првиот брак, има три деца.

Тифани Трамп, ќерката на Трамп од вториот брак со актерката Марла Мејплс, нема деца.

Барон Трамп, кој има 11 години, е син од бракот со Мелани Трамп и живее во Белата куќа со родителите.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »