7 работи кои мажите ги сакаат кај жените - Македонија Денес

7 работи кои мажите ги сакаат кај жените

Опомена!!!

Што сакаат мажите?Многу е едноставно, и не, не се врти се околку изгледот. Тие сакаат искрена, самоуверена и жена на која можат да се потпрат.

1. Стабилност

Мажите сакаат жени кои се способни да се организираат и да се придржуваат на плановите.

2. Заеднички интереси

Мажите сакаат да имаат допирни точки со својата партнерка.

3. Способност да го импресионирате

За да го привлечете неговото внимание морате да знаете да го импресионирате на некој начин. Бидете помалку лукави и интересни.

4. Самодоверба

Посилниот пол разбира дека жените се почувствителни од нив, меѓутоа тоа не значи дека дополнително треба да покажувате слабост и кревкост. Бидете личност полна со самодоверба.

5. Изненадувања

Потрудете се од време на време да го изненадите.

6. Смисла за хумор

Секогаш најдете време да се пошегувате, да се смеете на вашите меѓутоа и на неговите шеги.

7. Доверба

Ова подразбира доверба во него меѓутоа и во себе.

Искусните мажи откриваат! Допрете ги овие точки на нејзиното тело и ќе ја доведете до лудило?

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »