6 есенски бои кои можат да ја заменат црната боја(фото) - Македонија Денес

6 есенски бои кои можат да ја заменат црната боја(фото)

Опомена!!!

Да, постојат такви бои …

Ние не сакаме да ве обвинуваме поради недостаток на светли бои во вашиот есенски и зимски стил. Меѓутоа, доколку секој ден го носите вашиот омилен црн џемпер, црни фармерки или панталони и капут, овие ладни денови ќе бидат монотони и буквално сиви.

Се разбира, дека не велиме да ја напуштите сиво-црната палета на тонови, но никогаш не е доцна да додадете малку контраст на вашата гардероба. Во есенската палета на бои постои посебна убавина – овие бои се длабоки, издржани, но заситени. Ако не сакате да привлекувате внимание со вашиот стил, одберете пригушени тонови, а ако сакате да си поиграте со боите, побарајте производи кои се направени од кадифе и велур.

Љубителите на класиката можат дефинитивно да ја одберат универзалната бела, која е релевантна за било која сезона.

Неутрални тонови


Тегет


Виолетова


Зелена


Бела


Сите нијанси на црвено

Црвена за самодоверба: Што зборува бојата која ја носите?

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »