50 модерни фризури за жени над 50 години(галерија) - Македонија Денес

50 модерни фризури за жени над 50 години(галерија)

Опомена!!!

Како старееме структурата на косата се менува, така што бојата на косата која можевме да ја носиме пред неколку години, едноставно повеќе не е за нас.

Подолу се наведени 50 модерни фризури кои се погодни за жени над 50 години, а фризурата за себе можете да ја одберете во зависност од состојбата на вашата коса и желбите.

Во галеријата можете да видите модерни фризури за кратка коса, за боб стилови, за полудолга и долга коса за жени над 50!

Вреди да се проба – 14 брзи фризури кои можете да ги направите за 60 секунди!(галерија)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »