38 - годишна кандидатка од Босна го шокираше жирито на Ѕвездите на Гранд (видео) - Македонија Денес

38 – годишна кандидатка од Босна го шокираше жирито на Ѕвездите на Гранд (видео)

Опомена!!!

Кандидатката Жељака Јуришиќ (38) од Живицни, Босна и Херцеговина се престави во првиот круг на „Ѕвездите на Гранд“  и успеа да добие  седум „да“ тастери.
Погледнете го настапот на оваа кандидатка за кој зборува целиот регион:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »