30 плисирани здолништа за есен(галерија) - Македонија Денес

30 плисирани здолништа за есен(галерија)

Опомена!!!

Овие здолништа се исто така универзални – тие се носат во било која сезона, и изгледаат подеднакво добро со сандали, патики и високи чизми.

Во есен, ви предлагаме да носите плисирано здолниште во комбинација со високи чизми или груби војнички чизми. Со чизми и вакво здолниште комбинирајте голем топол џемпер.

Доколку носите плисирано здолниште со елегантни чевли со остри врвови, обрнете внимание на должината – идеално ќе биде здолниште до колена.

Што се однесува до материјалот и боите, границата е само вашата фантазија и асортиман во продавниците.

Боја на есенската сезона – дискретно сива!(галерија)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »