15 идеи како со лампиони да го украсите секој дел од домот(фото) - Македонија Денес

15 идеи како со лампиони да го украсите секој дел од домот(фото)

Опомена!!!

Продолжуваме со нашите идеи како да го украсите вашиот дом на интересен и оригинален начин за празниците кои се пред нас. Овој пат ви претставуваме неколку идеи како да ги украсите секојдневните предмети во вашиот дом.

Лампионите можете да ги поставите во стаклена чинија, да ставите некоја украсна лента или пак да ја збогатите вашата лампа во дневната соба.

Фотографиите ќе ви покажат многу повеќе отколку напишаните зборови. Ние во претставуваме 15 креативни и неочекувани начини со кои лампионите ќе придонесат во празничната декорација.

 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Брзо и оригинално: Свечени новогодишни украси направени од ролна тоалет хартија (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »