13 Холивудски дами кои не изненадија со нивната природна убавина (галерија) - Македонија Денес

13 Холивудски дами кои не изненадија со нивната природна убавина (галерија)

Опомена!!!

Иако познатите актерки, пејачки и модели се постојано во очите на публиката, понекогаш тие си дозволуваат да се прикажат себеси без грам шминка и да го стават во втор план статусот на позната личност кој што тие го држат.

Ова се некои  од многуте познати жени од Холивуд кои пријатно не изненадија со нивната природна убавина, уникатност и шарм.

Lindsay Lohan

познати девојки

Adele

Miley Cyrus

познати девојки

Tyra Banks

познати девојки

Jennifer Lopez

познати девојки

Sofia Vergara

познати девојки

Julia Roberts

познати девојки

Lady Gaga

познати девојки

Gwen Stefani

познати девојки

Rihanna

познати девојки

Reese Witherspoon

познати девојки

Olivia Wilde

познати девојки

Shakira

познати девојки

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »