100 години женска и машка мода(видео) - Македонија Денес

100 години женска и машка мода(видео)

Опомена!!!

Кој ви е омилен моден период во историјата?

Видеото “Глам” покажува како се одвивала еволуцијата на жените и мажите од 1915 до 2015 година, а интересно е колку промени се забележуваат кога се работи за тренд облеката кај мажите.

Што се однесува до фустаните, сигурни сме дека и денес би можеле да прошетаме некои од средината на минатиот век и дека никој нема да не гледа “чудно”.

На крајот на краиштата, многу трендови и онака се вртат само во круг.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »