100 години луксузни автомобили (видео) - Македонија Денес

100 години луксузни автомобили (видео)

Опомена!!!

Отсекогаш имало луксузни автомобили кои ви го одземале здивот.

Погледнете го ова видео и потсетете се на автомобилите за кои сте сонувале да ги поседувате во вашето детство и откријте некој модел кој би можеле да го возите во иднината.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »