10 подароци со кои никогаш нема да згрешите - за секој од семејството! - Македонија Денес

10 подароци со кои никогаш нема да згрешите – за секој од семејството!

Опомена!!!

Ова се универзални подароци со кои неможете да згрешите – секогаш е добро да ги имате а личноста која ќе ги добие нема да и пречат и да ги има повеќе на број.

Само ќе ја развеселите уште повеќе.

За дамите
1. Маска за мобилен телефон
2. Шал
3. Капа
4. Кожни ракавици
5. Парфем
6. Чаша со порака
7. Топол блузон или џемпер
8. Обетки
9. Ланче
10. Чорапи

За мажите:
1. Шал
2. Капа
3. Ракавици
4. Топол зимски џемпер
5. Кошула
6. Парфем
7. Машна
8. Книга
9. Претплата на омилените списанија
10. Карти за омилениот концерт

За децата
1. Коцки за сложување
2.Плишана играчка
3. Количка за бебе
4. Играчки кои зборуваат, свират
5. Сликовници
6. Детски фотељи
7. Багери, камиони, автомобили
8. Пластелин
9. Сложувалки
10. Санка

Личен развој!Овој потег ќе ви го направи многу подобар животот!

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »