10 најубави црвени фустани за новогодишната забава(галерија) - Македонија Денес

10 најубави црвени фустани за новогодишната забава(галерија)

Опомена!!!

Малиот црн фустан може да биде вечен, но дали некогаш сте слушнале за “red dress efect”?

Ефектот на црвените фустани е моментот што луѓето кои ги носат или воопшто облека во црвена боја, ги сметаат за сексуално попривлечени од луѓето кои носат други бои.

Исто така докажано е дека жената која носи црвен фустан на некое случување дава впечаток на самодоверба и сила.

Нова Година и Божиќ се совршена прилика да се појавите и да заблескате во црвена боја, ние ви гарантираме дека нема да погрешите со оваа боја и сите ќе гледаат само во вас. Затоа нашиот тим ги пронајде десетте најубави црвени фустани во кои ќе изгледате неверојатно, погледнете во галеријата.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »