недела, 22 јануари 2017
мкденес / Забава / Занимливости / Колку луѓе никогаш не почувствувале главоболка?
Ви благодариме!

Колку луѓе никогаш не почувствувале главоболка?

Ова се петте најинтересни факти за денес. Научете нешто ново секој ден на нашата веб страница.

1.Во сообраќајната база на податоци во Калифорнија може да се најдат шест возачи кои се викаат Исус Христос.

2

2. Постои страв од брада а името е – Pogonophobia. Луѓето кои страдаат од оваа фобија чувствуваат зголемена нервоза и вознемиреност кога некој во нивна близина има брада.

3

3.Очите се развиваат до седмата година.

4

4. На Мадагаскар живее и најмалиот лемур во светот кој тежи само 30 грама.

5

5. 5 проценти од луѓето никогаш во животот не почувствувале главоболка, и сеуште не е тестирано како е тоа можно.

6

Може да ве интересира

ИТ магазини

Поради нив се трчаше на трафики: Жешки насловни страни на ИТ магазините од Југославија (галерија)

За одбраната публика која не сака да пропушти ништо од светот на технологијата ИТ магазините …

Translate »