недела, 22 јануари 2017
мкденес / Бизнис вести / Свет / “Coca-Cola” е најпродаваниот бренд во светот за 2016 година
Ви благодариме!
“Coca-Cola”

“Coca-Cola” е најпродаваниот бренд во светот за 2016 година

“Coca-Cola” е најпродаваниот бренд во светот за 2016 година, пред “Colgate” пастата за заби и “Lifebuoy” сапунот, покажува најновото истражување.

Ова истражување рангира 50 брендови од страна на агенцијата “Kantar Worldpanel Brand Footprint” и е базирано врз основа на потрошувачката на домаќинствата на 15.000 поединечни брендови во светот во 44 држави со преку 300 милијарди долари.

“Coca-Cola”

ивор: Денар

Може да ве интересира

iPhone

Дел од парите на секој продаден iPhone 6 оди и кај компанијата Sony

Новиот iPhone 6 не носи пари само на креаторот Apple. Според Wall Street Journal дел …

Translate »