недела, 22 јануари 2017
мкденес / Забава / Театар

Театар

Грандиозен спектакл на мраз „Лебедово езеро“ во Скопје

Лебедово езеро

Балетскиот спектакл “Лебедово езеро”, во изведба на Државниот балет на мраз од Санкт Петербург ќе биде прикажан пред македонската публика. Најпознатото балетско ремек дело од Петар И. Чајковски ќе биде изведено на сцената на Македонската опера и балет на 16 и 17 декември. Државниот балет на мраз од Санкт Петербург …

повеќе... »
Translate »