недела, 22 јануари 2017

Музеј

Непотврдени откритија: Тајната за настанокот на човекот се крие во источна Македонија

Веста која беше апсолутен хит на социјалните мрежи и се ширеше со брзина на светлината. Ви ја пренесуваме во целост. Македонските научници и палеонтолози укажуваат на локалитетот Стамер кај Делчево. По се изгледа се наоѓа тајната за настанокот на човекот и дел од еволуцијата кој досега не бил пронајден. На …

повеќе... »
Translate »