недела, 22 јануари 2017

Кино

Се врати најморничавото девојче: Пристига третиот дел од американската верзија на хорор класикот “The ring” (видео)

"The ring"

Наскоро пристига третиот дел од американската верзија на јапонскиот хорор класик “The ring”. Новиот филм, наречен “Rings”, следи девојка која мора да го погледне фамозното видео за да го спаси своето момче кој се вплеткал во опасна мрежа на „фановите“ на оваа морничава приказна. Главните улоги ги толкуваат Матилда Лац …

повеќе... »

Дали ги погледнавте: 8 најдобри филмови на тема бизнис во 2016 (видео)

филмови

Ако планирате да ги поминете новогодишните празници во топлината на вашиот дом, сигурно е најдобар начин тоа да го направите со добри филмови. А во 2016 имаше многу добри филмови, посебно оние чија тематика беше бизнисот. Приходите на филмската индустрија оваа година достигнале речиси 40 милијарди долари, а овие осум …

повеќе... »

Прв поглед на новиот Кинг Конг: најголемиот ѕвер кој некогаш се појавила на големото платно (видео)

ѕвер

Монструозниот ѕвер од новиот „Kong: Skull island“ се досега беше доста добро криен од очите на јавноста, но режисерот Џордан Вогт Робертс, реши да ни го открие кралот. Вогт – Робертс кажал дека новиот Конг е поблиску до верзијата од 1933 година и стои на двете нозе. Покрај Хидлесон и …

повеќе... »
Translate »