недела, 22 јануари 2017
мкденес / Спорт / Лов и риболов

Лов и риболов

Ловната сезона во Македонија за 2016

ловна сезона

Ловната сезона за крупен дивеч започна на 1 октомври. Сите љубители на овој спорт ќе ја имаат можноста да ги покажат своите ловечки способности. Диви свињи, волци, лисици и јазовци се животните кои ќе бидат на мета на ловците оваа сезона, додека пак штетниот дивеч ќе продолжи да се лови …

повеќе... »
Translate »