недела, 22 јануари 2017
мкденес / Интервју / Стартап заедница

Стартап заедница

Codefest – Интернационално препознатлив Made in Macedonia настан

Codefest

Стартап Зона е организација која со фокусира на тоа да ги слушне идеите на младите луѓе, да им помогне да ги реализираат истите и да ги преточат во успешни стартап приказни. Исто така, организацијата работи и со млади луѓе кои сакаат индивидуално да напредуваат и да ги развијат своите лични …

повеќе... »
Translate »