недела, 22 јануари 2017
мкденес / Интервју / Образование и академска заедница

Образование и академска заедница

Да научиме: Интерент сервис за индивидуална помош при учење со искусни подучувачи во домашни услови

данаучиме

Да научиме е единствена веб страна која овозможува онлајн услуги со ваков вид на дејност. Нашата визија е да отвориме таканаречен пазар на давање на приватни часови и да им овозможиме на учениците да дадат свое мислење за подучувачите, со што би ја подигнале нивната репутација во рамките на оваа …

повеќе... »
Translate »