недела, 22 јануари 2017
мкденес / Интервју / Иновативни македонски училишта

Иновативни македонски училишта

Интервју со Г-ѓа Ана Петровска, директор на ООУ Кирил и Методиј – Стајковци

Интервју со Г-ѓа Ана Петровска, директор на ООУ Кирил и Методиј, Стајковци. Училиштето беше многу актуелно летово за време на природната катастрофа која го зафати Скопје, беше среде област со најмногу поплавени, имаше и жртви. Сепак успеа да одпочне со настава на 1ви септември 2016 година. Дознаваме дека и покрај …

повеќе... »

Интервју со Г-ѓа Снежана Кузманоска Петреска, директор на ОУ Ацо Шопов-Радишани

Снежана Кузманоска Петреска

Дознавме интересни работи за вашето училиште, за неговата работа и планови. Интересно е и фактот што имате училишен весник кој опстојува долго време и истиот го подготвувате интерно, со ангажман на кадарот од професори со кои располага училиштето. Работите на подготовка на андроид апликација и е-весник, проекти кои ќе ве …

повеќе... »
Translate »